Σάββατο, Αύγουστος 19, 2017
Αρχή > Διεθνή > Βίντεο: Το Ιράν εκτόξευσε τέσσερις βαλλιστικούς πυραύλους με στόχο το ISIS τη Συρία

Βίντεο: Το Ιράν εκτόξευσε τέσσερις βαλλιστικούς πυραύλους με στόχο το ISIS τη Συρία

cosmital_ad

Την Κυριακή το βράδυ το Ιράν εκτόξευσε από το έδαφός του τέσσερις βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς με στόχο τη νέα πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη Συρία, πόλη Αλ Μαγιαντίν στην ανατολική επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Προϊόντα με Κρητική αλόη

Την εκτόξευση των τεσσάρων βαλλιστικών πυραύλων ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο Άμυνας του Ιράν.

Οι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από τους Φρουρούς της Επανάστασης είναι τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος στην Τεχεράνη πριν δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το Ιράν δεν εκτόξευσε τους βαλλιστικούς πυραύλους ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος απλά για αντίποινα.

Το Ιράν θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους στην περιοχή, εχθρούς και φίλους του, ότι μπορεί να βομβαρδίζει με βαλλιστικούς πυραύλους όποιον περιφερειακό στόχο επιλέξει.

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές

Είναι βέβαιο ότι στα ισραηλινά και σαουδαραβικά επιτελεία πρέπει να έχει ηχήσει κόκκινος συναγερμός μετά την τετραπλή εκτόξευση.

Βίντεο από την εκτόξευση των πυραύλων έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου της Χεζμπολάχ. Γιατί όλα έχουν τη σημασία τους, ακόμα και το ποιος διακινεί την είδηση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:tribune.gr

Προϊόντα με Κρητική αλόη
KEA