Πέμπτη, Φεβρουάριος 22, 2018
Αρχή > Πολιτική > Βενιζέλος: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ νομίζουν ότι έκαναν το τέλειο πολιτικό και θεσμικό έγκλημα

Βενιζέλος: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ νομίζουν ότι έκαναν το τέλειο πολιτικό και θεσμικό έγκλημα

cosmital_ad

Για «άθλιο θεσμικό τέχνασμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ευτελίζει Βουλή και Δικαιοσύνη» κάνει λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την πρόταση σύστασης προκαταρκτικής επιτροπής στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis.

Προϊόντα με Κρητική αλόη

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε μακροσκελή δήλωσή του κάνει λόγο για: «Ακραία θεσμική αθλιότητα συνιστά η πρόταση σύστασης κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis που υπέγραψαν οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Νομίζουν ότι έκαναν το τέλειο πολιτικό και θεσμικό έγκλημα, αλλά έκαναν λάθος».

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο: «Οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας και εμπνεύσθηκαν οι επιτελικοί εγκέφαλοι του σχεδίου, επιχειρούν να συγκροτήσουν ένα δικονομικό πλαίσιο που δεν επιτρέπει την επί της ουσίας έρευνα και αφήνει να αιωρούνται χυδαίες συκοφαντίες που εκστόμισαν ανώνυμοι μάρτυρες με εκφράσεις του τύπου “εικάζω”, “πιθανολογώ”, “άκουσα να λέει ο Φρουζής”, δίνοντας “προστατευμένες” καταθέσεις που δεν συνιστούν απόδειξη σύμφωνα με τον ΚΠΔ.

Απέναντι σε αυτή τη διαστροφική αντίληψη για τους θεσμούς και το κράτος δικαίου πρέπει να υπάρξει και θα υπάρξει αντίδραση εκείνων των πολιτών που υπερασπίζονται τη δημοκρατία και το μέλλον του τόπου.

Πρώτη και θεμελιώδης πράξη πρέπει να είναι η άμεση κλήτευση και εξέταση από την προκαταρκτική επιτροπή των τριών “προστατευόμενων” μαρτύρων μονών τους και βεβαίως σε αντιπαράσταση με τα αναφερόμενα από αυτούς πρόσωπα. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία ούτε δικαιοσύνη. Υπάρχει μόνο λάσπη και εκφασισμός».

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές
Προϊόντα με Κρητική αλόη
KEA