Τουρισμός για Όλους: Δόθηκε παράταση – Τι αλλάζει με τον ΑΦΜ

Δόθηκε παράταση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», καθώς το ενδιαφέρον των πολιτών είναι τεράστιο.

Ήδη, οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέσω του συστήματος, έχουν ξεπεράσει τις 300.000, οδηγώντας την ηγεσία του υπουργείου να δώσει παράταση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

Στόχος αυτής της παράτασης στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» είναι να συμμετάσχουν ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, από την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 έως και το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Τουρισμός για Όλους: Ποια ΑΦΜ κάνουν αιτήσεις – Όλες οι ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5.

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ, ενώ την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

«Τουρισμός για Όλους»: Πάνω από 300.000 αιτήσεις

Μέχρι στιγμής οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έχουν ξεπεράσει τους 300.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» συνολικά υπολογίζονται σε 1 εκατομμύριο άτομα έως τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο έως και το τέλος του 2020 αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μέσω του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Πηγή: athensvoice.gr