Τρίτη, Μάρτιος 20, 2018
Αρχή > Θεσσαλονίκη > Θεσσαλονίκη: Γιορτή με 80’s party για την ανάπλαση πλατείας!

Θεσσαλονίκη: Γιορτή με 80’s party για την ανάπλαση πλατείας!

cosmital_ad

Με ένα μεγάλο 80’s party «αποχαιρετά» ο δήμος Παύλου Μελά την πλατεία Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη, προτού παραδοθεί για την ανάπλασή της.

Προϊόντα με Κρητική αλόη

Όπως αναφέρει ο Δήμος Παύλου Μελά σε ανακοίνωσή του «80΄s PARTY! ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλες τις γενιές. Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00, στην Πλατεία Ελευθερίας. Πηγαίνουμε μπροστά, κοιτάζοντας πίσω, στη δεκαετία του ΄80.

Αναμνήσεις. Νοσταλγία. Ξανασμίξιμο. Αναμέτρηση με το παρελθόν. ΓΙΟΡΤΗ.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στην Άνω Ηλιούπολη του Δήμου Παύλου Μελά, γέφυρα που ενώνει δύο εποχές.

Πρόσφατα ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και ξεκινά η ΑΝΑΠΛΑΣΗ της».

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της ανάπλασης, θα γίνουν επεμβάσεις σε συνολική επιφάνεια 6.500 τ.μ., που περιλαμβάνουν την ανάπλαση του χώρου της καθεαυτού πλατείας, επεμβάσεις στα άμεσα περιμετρικά πεζοδρόμια, πεζοδρόμηση τμημάτων των οδών Σίνα, Ναυάρχου Βότση και Χάνι Γραβιάς και νέα ασφαλτόστρωση στις ανασχεδιασμένες συναντήσεις των οδών Ν. Βότση – Λυσιστράτης και Αντιγόνου – Χάνι Γραβιάς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη «μια από τις κεντρικότερες αστικές πλατείες της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα αλλάξει πρόσωπο, προκειμένου να παραδοθεί μια βιώσιμη, ποιοτική, ευχάριστη και ασφαλής αστική πλατεία στους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά».

Πλατεία Ελευθερίας, Άνω Ηλιούπολη 3/11/2017
Ώρα: 19.00

Προϊόντα με Κρητική αλόη
KEA