«Σεισμός» με δηλώσεις Παπαδόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ): Στελέχη μας επιχείρησαν να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη- Λάθος που παρέμεινε ο Καμμένος

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας σήμερα στα «Παραπολιτικά Fm», χαρακτήρισε «λάθος» την αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα για «βρώμικο ‘89» κάνοντας λόγο για λάθος σύγκριση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ,ανέφερε: «Πρέπει να σεβαστούμε εμείς οι πολιτικοί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Υπήρχε επηρεασμός από κάποιους από μας, που ήθελαν μια πιο γρήγορη πορεία της Δικαιοσύνης προς αυτά που νόμιζαν και είχαν και εδώ αυταπάτες, ότι θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν. Υπήρξε επιχείρηση επηρεασμού αλλά τα πρόσωπα της Δικαιοσύνης δεν πρέπει να υπακούουν σε εντολές πολιτικών. Ό, τι και να έλεγε ο Παπαγγελόπουλος δεν είχε καμία υποχρέωση ο δικαστικός που τον άκουγε να τον υπακούσει. Και αυτό ισχύει φυσικά και για όλους τους υπουργούς».

ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε επίσης, λάθος την παραμονή του Πάνου Καμμένου στη θέση του υπουργού Άμυνας μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, όταν ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ έπαιρνε πρωτοβουλίες που ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το ενδεχόμενο αποπομπής του Νίκου Παππά, ο βουλευτής υποστήριξε ότι τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά, ενώ για το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις είπε πως θα πρέπει να αποφύγουμε τους ακραίους χαρακτηρισμούς και να δούμε την ουσία. Ζήτησε βελτιώσεις στο νομοσχέδιο ώστε να βρεθεί και χρυσή τομή.