Τετάρτη, Ιανουάριος 17, 2018
Αρχή > Θεσσαλονίκη > Ι.Σ.Θ. για την ιατρική νομοθεσία: “Είναι άτολμο, παλαιοσυνδικαλιστικό και ανεπαρκές”

Ι.Σ.Θ. για την ιατρική νομοθεσία: “Είναι άτολμο, παλαιοσυνδικαλιστικό και ανεπαρκές”

cosmital_ad

Με αφορμή τη διαβούλευση του νομοσχεδίου για την λειτουργία των ιατρικών συλλόγων ,ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Εξαδάκτυλος δήλωσε ότι:

Προϊόντα με Κρητική αλόη

1) Το νομοσχέδιο που αναμέναμε από χρόνια είναι άτολμο, παλαιοσυνδικαλιστικό και ανεπαρκές.

2) Οι αλλαγές που επιφέρει περιορίζουν το ρόλο των ιατρικών συλλόγων. Απηχώντας το πνεύμα μιας άλλης εποχής, όπως αυτή εκφράζεται από το σημερινό προεδρείο του Π.Ι.Σ., μεταφέρει «κινηματική» και «συνδικαλιστική» λογική αταίριαστη για Ν.Π.Δ.Δ.

Επιπλέον εξασφαλίζει στο διηνεκές έναν καλά ελεγχόμενο και υπάκουο στο υπουργείο Π.Ι.Σ., που σαν τον σημερινό, θα εξοστρακίζει τις θέσεις του ιατρικού κόσμου όταν αυτές ενοχλούν. Αυτό που ζούμε την τελευταία τριετία με τον Π.Ι.Σ. να λειτουργεί ως συμπαραστάτης της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό , στον ΕΟΠΥΥ , στην ΠΦΥ , κόντρα στην πλειονότητα των ιατρών, θωρακίζεται και νομικά.

Προ 15 ημερών, όταν οι σύλλογοι που εκπροσωπούμε πάνω από 45.000 από τις 60.000 των ιατρών της χώρας, ζητήσαμε την απόσυρση του νόμου για την Π.Φ.Υ. ο πρόεδρος του Π.Ι.Σ. στη Βουλή «εποίησε την νήσσαν». Τώρα θα παραταθεί η θητεία του για 1 χρόνο.

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές

Ανταποδοτικό αλλά από άλλη εποχή.

Προϊόντα με Κρητική αλόη
KEA