Πάτρα: Έβγαλε βόλτα τον σκύλο του και άρχισε να τον πυροβολεί! Τρόμος για προπονητή πυγμαχίας

Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν την Πάτρα. Ο προπονητής γλίτωσε από του χάρου τα δόντια…

Ενδοοικογενειακές διαφορές φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από την επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος Πατρινού που ερευνά η αστυνομία. Ο εκπαιδευτής σκύλων και προπονητής πυγμαχίας κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένοπλη επίθεση περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (09-09-2020), έξω από το σπίτι του.

Όταν το παραλίγο θύμα επέστρεψε στο σπίτι του, θέλησε να βγάλει τον σκύλο του. Βγαίνοντας στον δρόμο, αντιλήφθηκε την παρουσία άγνωστου ατόμου, χωρίς να διακρίνει χαρακτηριστικά και τότε προσπάθησε να ξαναμπεί στο σπίτι του. Εκείνη την στιγμή, έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε στο σημείο έξι κάλυκες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης πρόλαβε και εξαφανίστηκε πριν φθάσουν τα περιπολικά της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, το παρολίγον θύμα της επίθεσης υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεση, γυναίκα με την οποία όπως ισχυρίζεται έχει οικονομικές διαφορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η καταγγελλόμενη, αρνείται τα όσα τις καταμαρτυρεί ο άνδρας και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Πηγή: thebest.gr