Πέμπτη, Αύγουστος 17, 2017
Αρχή > Πολιτική > Παπαδημούλης:«Ο κ. Βέμπερ βλέπει τον Τσίπρα και στον ύπνο του- Θα τον βλέπει και ως Πρωθυπουργό της Eλλάδας για πολλά χρόνια».

Παπαδημούλης:«Ο κ. Βέμπερ βλέπει τον Τσίπρα και στον ύπνο του- Θα τον βλέπει και ως Πρωθυπουργό της Eλλάδας για πολλά χρόνια».

cosmital_ad

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, απάντησε πριν από λίγο σε ερώτηση του ειδησεογραφικού δικτύου Euractiv, σχολιάζοντας τη νέα επίθεση του Γερμανού επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ, για μια ακόμη φορά, εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Προϊόντα με Κρητική αλόη

Αυτή τη φορά, ο Επικεφαλής του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ δήλωσε επί λέξει ότι «το μόνο πρόβλημα που παραμένει ακόμη για την Ελλάδα είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας, είναι κομμουνιστής».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Euractiv, είπε τα εξής (ακολουθεί, μεταφρασμένη στα ελληνικά, η πλήρης δήλωση του Δημ. Παπαδημούλη, όπως δημοσιεύθηκε):

«Ο Μ. Βέμπερ είναι και πάλι σε απόλυτη αναντιστοιχία με την πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και με τους Ζ. Κ. Γιούνκερ και Βάλντις Ντομπρόβσκις, οι οποίοι ανήκουν επίσης στο ΕΛΚ αλλά βλέπουν θετικά τη συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της. Αυτή η δήλωση είναι επίσης σε αντίθεση με την ίδια τη γερμανική κυβέρνηση, η οποία συνέβαλε στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας.
Ο κ. Βέμπερ μπορεί να βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα ακόμη και στον ύπνο του. Θα πρέπει όμως να τον ενημερώσω ότι δυστυχώς γι’ αυτόν θα τον βλέπει και στον ξύπνιο του, ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας για πολλά ακόμη χρόνια.

Αναμένω το σχόλιο της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με αυτή την άνευ προηγουμένου δήλωση, η οποία συνιστά μνημείο φανατισμού και αναχρονισμού».

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές
Προϊόντα με Κρητική αλόη
KEA