Σάββατο, Αύγουστος 19, 2017
Αρχή > Θεσσαλονίκη > Νέα και ασφαλτοστρωμένη η οδός Ίμβρου στα Πεύκα

Νέα και ασφαλτοστρωμένη η οδός Ίμβρου στα Πεύκα

cosmital_ad

Στην ασφαλτόστρωση της οδού Ίμβρου, στην περιοχή των Νερομύλων στη Δ.Ε. Πεύκων, προχώρησε σήμερα ο δήμος Νεάππολης-Συκεών, συνεχίζοντας το μεγάλο έργο οδοποιίας στην περιοχή.

Προϊόντα με Κρητική αλόη

Η παρέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε σε λίγες ώρες, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων προσβασιμότητας και ασφάλειας που αντιμετώπιζαν οι περίοικοι, ιδιαίτερα τις περιόδους ακόμα και ασθενών βροχοπτώσεων, λόγω του σκάμματος της οδού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών την πορεία του έργου παρακολούθησαν ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αντώνης Σαουλίδης, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή και συνομίλησαν με τους περίοικους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την κρισιμότητα που έχει το έργο για την καθημερινότητά τους.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού κατά μήκος της οδού Ακαδημίας στη Δ.Ε. Πεύκων, όπου βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών και να συνομιλήσεις με τους περίοικους. Το έργο εντάσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδοποιίας, πλακοστρώσεων πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού και διανοίξεων οδών που εκτελείται εδώ και καιρό στην περιοχή των Πεύκων, με την ασφαλτόστρωση να έχει ήδη ολοκληρωθεί σε κεντρικές οδούς αλλά και σε παρόδους της περιοχής. Το έργο έχει προϋπολογισμό 3,7 εκατ. ευρώ, που καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το δημοτικό ταμείο.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές
Προϊόντα με Κρητική αλόη
KEA