Κυριακή, Νοέμβριος 19, 2017
Αρχή > Πολιτική > ΝΔ: «Ανάξιος της θέσης που κατέχει ο κ. Τόσκας- Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας»

ΝΔ: «Ανάξιος της θέσης που κατέχει ο κ. Τόσκας- Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας»

cosmital_ad

“Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευση” σχολιάζει με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα.

Προϊόντα με Κρητική αλόη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας κατρακύλησε σήμερα ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του.

Αφού ισχυρίστηκε ότι “στοιχεία από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά” αποσταθεροποιούν τη χώρα, προσπάθησε να εμφανίσει “κύκλους από πολιτικούς χώρους” πως συμπλέουν στην ίδια κατεύθυνση, παραπέμποντας στη Νέα Δημοκρατία.

Κατήγγειλε, ταυτόχρονα, ότι “αστυνομικές ομάδες της “ΔΕΛΤΑ” πυροδοτούσαν καταστάσεις”.

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές

Εκείνος ο οποίος υποσχόταν “διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων”, προσπαθεί να εμφανίσει τους μπαχαλάκηδες, να συμπλέουν με τμήματα της Αστυνομίας και της Αντιπολίτευσης.

Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει».

Προϊόντα με Κρητική αλόη
KEA