Κορωνοϊός: Κρυφά πάρτι σε βίλες και στην Ρόδο

Συνεχίζεται κατ’ όπως φαίνεται η ανυπακοή των πολιτών που διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε κρυφά πάρτι, παρά τις συστάσεις των ειδικών για την αποφυγή της πολυκοσμίας υπό το φόβο μιας αναζωπύρωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Μετά την Μύκονο, τα κρυφά πάρτι σε βίλες, έφτασε και στην Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, hδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν διοργανωθεί στο νησί πάρτι, στα οποία μάλιστα για να μπεις, οι διοργανωτές αποστέλλουν ειδικό κωδικό στο κινητό του προσκεκλημένου. Ο κωδικός χρησιμοποιείται για την είσοδο στις πολυτελείς βίλες οι οποίες ενοικιάζονται για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια πάρτι υπάρχει αντίτιμο που καταβάλλεται κατά την είσοδο με τη χρήση και του κωδικού, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ο καλεσμένος αντί για αντίτιμο, φέρνει μαζί του αλκοόλ για το πάρτι.

Όπως προκύπτει, ενοικιάζονται βίλες κατά κύριο λόγο απομονωμένες, ώστε να μη γίνει αντιληπτό το πάρτι από την προσέλευση κόσμου και από τη δυνατή μουσική και φυσικά δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και προσωπικής προστασίας.

Τα κρυφά πάρτι έφτασαν και στη Ρόδο ως αντίδραση στα αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Πάντως την ίδια ώρα που τέτοιου είδους πάρτι γίνονται ολοένα και πιο συχνά ανά την Ελλάδα, υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δέχονται πρόστιμα, ακόμα και λουκέτα ως απόρροια της παραβίασης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Πηγή: athensvoice.gr