Κορονοϊός: 77χρονος έσπασε την καραντίνα για να κυνηγήσει Pokemon και συνελήφθη (pic)

Εν μέσω κορονοϊού και απαγόρευσης κυκλοφορίας, ένας 77χρονος βγήκε στους δρόμους της Μαδρίτης για να κυνηγήσει… Pokemon!

Θα θυμάστε πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε κυκλοφορήσει στα κινητά ένα παιχνίδι που κυνηγούσες Pokemon, τι χαμός γινόταν στους δρόμους -παντού βασικά, ακόμη και στα γραφεία.

Μικροί και μεγάλοι περπατούσαν και κοίταζαν την οθόνη με αγωνία, ψάχνοντας τριγύρω στον χάρτη του Pokemon Go, όπως λεγόταν το παιχνίδι, μήπως πεταχτεί κανένας… Pikachu!

Η φούρια του εν λόγω παιχνιδιού «πέρασε» σε γενικές γραμμές, όχι, όμως, για έναν -αν είναι δυνατόν- 77χρονο στην Ισπανία!

Εν μέσω κορονοϊού και απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο αθεόφοβος, που είναι και σε επικίνδυνη ηλικία, βγήκε στους δρόμους της Μαδρίτης, κυνηγώντας Pokemon!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό από την ίδια την αστυνομία της ισπανικής πρωτεύουσας, που γράφει χαρακτηριστικά στο Twitter: «Το να κυνηγάς Pokemon, δεινόσαυρους ή οποιοδήποτε άλλο μαγικό πλάσμα απαγορεύεται στη διάρκεια της κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Μη λέτε δικαιολογίες! Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς».