Εξαφάνιση 27χρονου Γάλλου – Επιμένουν οι μαρτυρίες για παρουσία του στην Κρήτη

«Όλα όσα θέλετε να μάθετε είναι στην αναφορά της αστυνομίας, ρωτήστε ότι θέλετε εκεί. Σας παρακαλώ δεν έχω χρόνο για αυτά», είπε ο φίλος και συγκάτοικος του αγνοούμενου Γάλλου χορευτή.

Πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, έκαναν και πάλι λόγο για την Κρήτη. Στον Άγιο Νικόλαο, στο Μοναστηράκι και σε κοντινές περιοχές, κυκλοφορεί ένας νέος που μοιάζει καταπληκτικά στον αγνοούμενο χορευτή.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου, όταν έφυγε από το χόστελ που διέμενε στον Πειραιά.

Τα προσωπικά του αντικείμενα, το κινητό και το διαβατήριό του βρέθηκαν στο δωμάτιο που διέμενε. Είπε στους υπεύθυνους ότι θα έφευγε για δυο μέρες για διαλογισμό και θα επέστρεφε. Πήρε μαζί του είναι ένα σακίδιο πλάτης, ένα βιβλίο και το χαλάκι της γιόγκα. Από τότε αγνοείται…

Το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζοντας την έρευνα για τον εντοπισμό του Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, αναζήτησε τον μάρτυρα – «κλειδί» που μίλησε μαζί του πριν χαθεί, σε πανδοχείο του Πειραιά όπου διέμενε.

«Ακούστε… Όταν εκείνο το βράδυ γύρισα σπίτι από τη δουλειά, τον είδα να κάνει διαλογισμό στο μπαλκόνι. Μιλήσαμε πολύ λίγο κι εγώ ετοιμαζόμουν να μπω για ένα μπάνιο, ως συνήθως. Μου είπε πως χρειαζόταν να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ήτανε κάτι το οποίο συνήθιζε να κάνει όταν επισκεπτόταν την κοπέλα του. Και όταν βγήκα από το μπάνιο, είχε ήδη φύγει…», κατέληξε.

Πηγή: anikolouli.gr