Έβρος: Σύρος πέρασε με χασίς και ναρκωτικά χάπια

Οι αστυνομικοί εντόπισαν Σύρο που μετέφερε κάνναβη και ναρκωτικά χάπια

Δεν έχουν τελειωμό οι «αφίξεις» παράτυπων μεταναστών που περνούν τον Έβρο από την Τουρκία φορτωμένοι με ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες σκοπεύουν να διακινήσουν στην Ελλάδα! Το φαινόμενο έχει γίνει πλέον καθημερινό και αποκαλύπτει τις προθέσεις αυτών που οργάνωσαν προ μηνών τη μαζική συγκέντρωση αλλοδαπών στα σύνορα.

Αυτή τη φορά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης εντόπισαν στην παρέβρια περιοχή του Φυλακτού έναν αλλοδαπό από την Συρία ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα από την Τουρκία, του έκαναν σωματική έρευνα και διαπίστωσαν ότι μετέφερε δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 353,1 γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με συνολικά 1.413 ναρκωτικά χάπια!

Τα ναρκωτικά, που ήταν κρυμμένα στο σακίδιο του δράστη, κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά που κατείχε. Σε βάρος του Σύρου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: protothema.gr