Δευτέρα, Δεκέμβριος 18, 2017
Αρχή > Slide1 > Live: Ερντογάν και Εμινέ κατέβηκαν από αεροπλάνο πιασμένοι χέρι-χέρι

Live: Ερντογάν και Εμινέ κατέβηκαν από αεροπλάνο πιασμένοι χέρι-χέρι

cosmital_ad

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος κατέβηκε από το αεροσκάφος στις 10:56 μαζί με τη σύζυγό του, Εμινέ, την οποία μάλιστα κρατούσε από το χέρι.

Προϊόντα με Κρητική αλόη

Στην υποδοχή ήταν ο Νίκος Κοτζιάς και παρών ήταν ο Τούρκος Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Επί ελληνικού εδάφους, τον υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ενώ στη συνέχεια απέδωσαν τιμές αγήματα της στρατονομίας και της αερονομίας.

Σύμφωνα εξάλλου με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας, θα συναντηθεί σήμερα στις 13:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά το πέρας της κατ’ ιδίαν συνάντησής τους, ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Τουρκίας θα πραγματοποιήσουν κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και διευρυμένες διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο κυβερνητικών αντιπροσωπειών.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, στις διευρυμένες διμερείς συζητήσεις θα μετέχουν από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης οι Νίκος Κοτζιάς, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Σταύρος Κοντονής, Γιώργος Σταθάκης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Τόσκας, Γιάννης Μουζάλας και ο ΑΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές

Από την πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης θα μετέχουν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και οι υπουργοί Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Οικονομίας, Ενέργειας, Εσωτερικών, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ο Τούρκος ΑΓΕΕΘΑ.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς (K) υποδέχεται τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Recep Tayyip Erdoğan) και τη τη σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν, στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”στα Σπάτα, Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017. Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Στο «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη» ο Ερντογάν

Δημοσιεύτηκε από protothema.gr στις Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Προϊόντα με Κρητική αλόη
KEA